Οι κριτικές σας

Εάν είχατε μια εμπειρία με το Photobros.gr, μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας αφήνοντας τη δική σας κριτική στο Google.

Νικόλαος Τσιφόρος
Νικόλαος Τσιφόρος
15:47 09 Dec 22
Έξοχοι επαγγελματίες, ιδιαίτερα ευέλικτοι στις απαιτήσεις μου ως πελάτη, αρκετά αναποφάσιστου, άψογη συναλλαγή και άμεση παράδοση, απόλυτα ευχαριστημένος με την άριστη κατάσταση του εξοπλισμού που αγόρασα. Ήταν χαρά μου η επικοινωνία με τον Γιάννη και τον Πάνο, συνίστανται ανεπιφύλακτα.
Ηλίας Μπολλάς
Ηλίας Μπολλάς
10:58 25 Oct 22
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την αγορά που πραγματοποίησα. Έχω πάρει όλο μου τον εξοπλισμό απο το συγκεκριμένο κατάστημα και θα το ξανά προτιμήσω για ότι νέο χρειαστώ. Η κάθε παραγγελία έχει φτάσει στη πόρτα μου σε άμεσο χρόνο και χωρίς προβλήματα. Η ομάδα του PhotoBros ανταποκρίνεται άμεσα σε ότι χρειαστώ και σε αντιμετωπίζουνώς κάτι παραπάνω από πελάτη και τούς ευχαριστώ πολύ για αυτό. Ότι έχω πάρει έχει βγεί διαμάντι.
Michael Triantafyllidis
Michael Triantafyllidis
17:00 17 Sep 22
Άψογη τηλεφωνική επικοινωνία με βοήθησε αρκετά ώστε να καταλήξω σε αυτό που χρειαζόμουν. Η περιγραφή της κατάστασης του προϊόντος ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματική. Τέλος, η πιο γρήγορη αποστολή που έχω παραλάβει ποτέ! λιγότερο από 24 ώρες στην άκρη της Ελλάδας!!!! Συγχαρητήρια, συνεχίστε σε αυτό το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης!
Anastasia Densouleo
Anastasia Densouleo
20:44 06 Sep 22
Όταν στο λεξικό γραφόταν η λέξη επαγγελματίας είχε το όνομα PhotosBros. Ας μην γίνομαι γραφική και ας πω ότι τα παιδιά το κάνουν το επάγγελμα τους με τόση αγάπη και αφοσίωση που τους θαυμάζω εδω και 15 χρόνια που τους ξέρω και τους ακολουθώ μπράβο και πάλι μπράβο μπορώ να πω γιατί οι κόποι τόσων χρόνων φαίνονται αρκεί να δεις μια φωτογραφία τους! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπέροχη βάφτιση που κάνατε για το παιδί και θα μπορεσει να έχει τόσες ωραίες αναμνήσεις στις φωτογραφίες της σημαντικής αυτής ημέρας! Είστε υπέροχοι!
Thanos B.
Thanos B.
11:04 08 Aug 22
Άριστοι επαγγελματίες. Αγόρασα έναν μεταχειρισμένο φακό Nikon 50mm 1.8G σε κατάσταση πραγματικά βιτρίνας.Πολύ εξυπηρετικός ο Πάνος, γνώστης της φωτογραφίας & πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε απορία. Τέλος κάτι πολύ σημαντικό, κάθε αγορά συνοδεύεται με απόδειξη αγοράς & 6 μήνες εγγύηση.
Δείτε όλες τις κριτικές
js_loader

Όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο όπως το Photobros.gr, δεν αναζητάτε απλώς προϊόντα ή υπηρεσίες. αναζητάτε μια αξιόπιστη πηγή. Οι κριτικές προσφέρουν πληροφορίες από πραγματικούς πελάτες, βοηθώντας σας να μετρήσετε την αξιοπιστία του ιστότοπου. Οι θετικές κριτικές λειτουργούν ως μαρτυρίες, εμπνέοντας εμπιστοσύνη, ενώ οι αρνητικές κριτικές παρέχουν ευκαιρίες για βελτίωση.