Επικοινωνήστε μαζί μας

Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα, συμπληρώστε τα στοιχεία σας (για να σας απαντήσουμε) και στην συνέχεια γράψτε το μηνυμά σας. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς, μέσω chat ή facebook, θα βρείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους.

Παρακαλώ πολύ κατά την επικοινωνία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή email όπως συμπεριλάβετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας (αριθμός παραγγελίας, προϊόν, όνομα του αγοραστή, email, τρόπο αγοράς κλπ). Θα είναι ευκολότερο να σας απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα.

Φόρμα επικοινωνίας

  Τηλεφωνική επικοινωνία

  Για ερωτήσεις, παραγγελίες ή ακόμη και προ παραγγελίες προϊόντων μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:  2102314407  6938286284

  Επικοινωνία μέσω Viber

  Στο κινητό τηλέφωνο της επιχείρησης είναι ενεργοποιημένη η χρήση Viber. Παρακαλώ αποθηκεύστε το παραπάνω κινητό τηλέφωνο στο κινητό σας και στην συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Viber (κλήση ή μήνυμα).

  Επικοινωνία μέσω Facebook

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα των PhotoBros.GR στο facebook.

  Επικοινωνία μέσω email

  Αν θέλετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας με τον κλασικό τρόπο αποστολής email, τότε παρακαλώ στείλτε μας το email σας στο office@photobros.gr